Prodaja i Komercijala kontakt 0615454040  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  

Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com) sajt je u vlasništvu firme Ivaks d.o.o Alpha Banka Racun u br. 180-1231210006555-93, sa matičnim brojem 06736343 i sedištem u Sediste Firme Karacorcev Trg 34b, Srbija, Beograd.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:
  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com) ili neku treću stranu, sa kojom Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com) ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Medicinska Oprema- Beograd Kompanija za medicinsku opremu (medicinskaopremasrbija.com) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na webmaster@medicinskaopremasrbija.shopmania.biz.
  
    

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?

    
  
  
   
 
Informacije
Uslovi korišćenja
Politika Privatnosti
RSS feed
 
Plaćanje i isporuka
Kako kupiti
Korpa
Načini plaćanja
Isporuka i povraćaj
 
Podrška
Kontaktirajte nas
Najčešće postavljana pitanja
Mapa sajta
 
Nalog korisnika
Registrujte se
Zaboravili ste lozinku
Porudžbine
 
eXTReMe Tracker